RASTA PASTA er en unik krydderiblanding med en varm og sammensat base tilsat noter af citrontimian, hvidløg og paprika. Vi har ladet os inspirere af Caribiens farver og smagsudtryk og udviklet en krydderiblanding, der sparker pastaretten til nye højder – og her kan både børn og voksne være med. Med Rasta Pasta krydderiblanding får du masser af smag med power til din pastaret.

Rasta Pasta–  Denne enkle ret kan tilberedes med et hav af forskellige grøntsager, den kan spises som tilbehør eller hovedret og den kan kombineres med lyst kød, fisk eller brød. Og så er den flot!

INGREDIENSER

500 gram pasta
300 gram blandede grøntsager i rasta farverne rød, gul og grøn, fx peberfrugt, squash, forårsløg
1 spsk Rasta Pasta
2 spsk smags neutral olie
Salt, peber, eddike, sukker
1 god håndfuld hakkede, friske krydderurter (Fx persille, koriander eller hvad nu din have eller grønthandler kan byde på)

SÅDAN GØR DU

Kog pastaen. Svits Rasta Pasta og grøntsager kort i olie i en varm wok. Vend derefter den kogte pasta i de varme grøntsager. Smag til med salt, peber, en sjat eddike og en knivspids sukker. Vend krydderurter i retten. Sæt Bob Marley på og spis.

TIPS

Rasta Pastaretten kan også serveres kold som pastasalat, evt. tilsat lidt cremefraiche, så retten bliver mere cremet. Prøv også Rasta Pasta som rub på lyst kød eller fisk eller brug den til at sætte smag på din sauce eller suppe. Rasta Pasta fungerer også rigtig godt i retter med kokosmælk.